De Textielbeurs groeit - De Textielbeurs Nieuwsbrief sinds 2017

Na de opstart van de tweede winkel in 2015 en de opstart van de webwinkel in 2016, starten we in 2017 de volgende activiteiten:

De Textielbeurs Nieuwsbrief

Deze staat boordevol met nieuws, tips, tricks en leuke projecten. 4 keer per jaar, gratis, via e-mail, volledig op de hoogte!

Baens Naaimachines Weert

Meer dan 50 jaar geleden is het vakmanschap bij Theu & Riek Baens begonnen. Vanuit de industriƫle confectie zijn ze doorgegroeid naar de consumentenmarkt. Baens Naaimachines is al 37 jaar actief als naai-, lock- en borduurmachinespecialist in de regio Weert (Li), als dealer van o.a. Pfaff en Bernina.

Anno 2017 is de nieuwe generatie ingestapt bij Baens Naaimachines. Het levenswerk van Theu en Riek Baens wordt overgenomen door Marc en Nicole Verbruggen, die ook eigenaar zijn van De Textielbeurs Venray en De Textielbeurs Cuijk.
Theu en Riek blijven aanwezig, waarmee de kennis en vaardigheden zijn gewaarborgd. Met alle kennis en ervaring van De Textielbeurs en Baens Naaimachines gecombineerd kunt u alleen maar profiteren van nog vele jaren "vertrouwde service en dienstverlening"!

Aanmeldformulier nieuwsbrief

Om de nieuwsbrief naar u te versturen, hebben wij enkele gegevens van u nodig.
Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Ze worden alleen gebruikt om u de nieuwsbrief te sturen.
De velden met een *-tje zijn noodzakelijk om de nieuwsbrief te kunnen versturen.
De optionele velden kunnen worden gebruikt om een overzicht te krijgen van onze klanten en kunnen worden gebruikt om contact met u op te nemen indien u een klant bent bij ons.
U kunt u op elk moment weer afmelden door hier te klikken of ons een e-mail te sturen.
E-mail*:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Adres:
Telefoonnr: