Wereldwijd heeft de coronapandemie hard toegeslagen. De situatie verandert vaak snel. Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Volg hiervoor ook onze Facebook-pagina's.

Wij verzoeken u om in onze winkels 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen. Er kunnen extra voorwaarden gelden tijdens lessen en workshops.

Onderhoud machines

U kunt bij ons ook terecht om uw machine het juiste onderhoud te geven. Met meer dan 30 jaar ervaring en gecertificeerde reparateurs is uw machine bij ons in goede handen. Uw machine kan bij ons altijd terecht voor een reparatie of onderhoudsbeurt, zodat deze nog lange tijd meegaat.

Wij repareren alle merken naai-, lock- en borduurmachines!

Dat naaimachines lang meegaan is bekend. Hier nog een oud beestje wat nog gewoon gebruikt wordt. Deze was naar ons gebracht voor een standaard onderhoudsbeurt. Mooi hè!

Goed onderhoud is belangrijk voor een machine als je er lang plezier van wilt hebben - zeker als je de naaimachine niet zoveel gebruikt! Daar slijt de machine zelfs nog meer van, dan wanneer deze regelmatig gebruikt wordt.

Wij zijn nu ook een gecertificeerd reparatiebedrijf voor de Bernina 8-serie!