Over ons

Sinds 1950 bestaat de Textielbeurs, een speciaalzaak voor moderne naaimachines, lockmachines en borduurmachines. Daarnaast heeft de Textielbeurs de mooiste stoffen, alle dessins specifiek handmatig geselecteerd van de beste stoffenleveranciers. Bovendien hebben we een enorme variëteit aan fournituren, handwerkartikelen en hobbybenodigdheden. Kwaliteit staat voorop! Voor prima prijzen.

Ons verkoopteam is creatief, enthousiast en uitermate kundig. Dankzij samen meer dan 100 jaar ervaring kunnen wij veel meer bieden dan alleen de artikelen; een professioneel advies en informatie uit de praktijk, zodat u in staat gesteld wordt om voor u de juiste keuzes te kunnen maken. Zij staan elke dag weer voor u klaar.

De machines van tegenwoordig zijn technische hoogstandjes. Zowel de voor iedereen te gebruiken oerdegelijke mechanische machines als ook de modernste computermachines waarmee echt alles mogelijk is. Deze machines gaan heel lang mee als ze op de juiste manier onderhouden worden. Naaimachinereparateur is nog een echt technisch ambacht! Onze reparatieafdeling heeft al meer dan 30 jaar alle kennis in huis, en heeft directe lijnen met de fabrikanten. En ook uw oude machine is van harte welkom voor een onderhoudsbeurt of reparatie, om ervoor te zorgen dat deze weer jaren mee kan.

Hetzelfde kan gezegd worden van onze kledingreparatie service. Mensen zijn vaak verbaasd hoe netjes en mooi de reparaties worden uitgevoerd, en komen al jaren met steeds meer reparatiewerk. Onze professionele coupeuses zijn dagelijks in de weer en herstellen tientallen kledingstukken per dag. Als u twijfelt of reparatie een verstandige keus is, vraag het onze verkoopsters die u eerlijk en helder zullen informeren.

We zijn er dan ook trots op dat we dankzij het vertrouwen dat we krijgen van onze klanten, en een groeiende bekendheid in de regio, toe zijn aan een uitbreiding van het aantal winkels.

Nadat we in Venray fors zijn uitgebreid in 2013, zijn we aan de slag gegaan met de volgende stap. In Januari 2015 zijn we begonnen met een tweede winkel aan de Molenstraat 29 te Cuijk. Vervolgens zijn we in september 2017 samengegaan met Baens Naaimachines in Weert onder de naam 'Borduur- en Naaimachinehandel Baens'.
Met deze uitbreidingen zijn we nu goed aanwezig in Noord- en Midden-Limburg, Oost-Brabant, en reiken we zelfs tot in Zuid-Gelderland en Belgisch Limburg.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen!

Wij zijn een Bernina authorized dealer Wij zijn een Bernette authorized dealer Wij leiden vakmensen op i.s.m. SBB Wij zijn aangesloten bij Knipmode Professionals Certificeerd door het GehandicaptenPlatform Venray