Archief

Nieuws

Zwitserse Dagen bij Baens en De Textielbeurs

10 t/m 14 september bij Baens en De Textielbeurs: De Zwitserse Dagen

Van 10 t/m 14 september vinden bij Baens Weert en De Textielbeurs Venray/Cuijk de Zwitserse Dagen plaats.
Wij hebben wel wat met Zwitserland. We zijn er vaak op vakantie geweest en hebben genoten van de natuur, de hoge bergen, mooie uitzichten, lekker eten en de gezelligheid. Zeker ook omdat we familie hebben die al jaren in Zwitserland wonen. Daarnaast hebben we een grote, lieve Zwitserse Berner Sennen-hond.

10 t/m 14 september bij Baens en De Textielbeurs: De Zwitserse Dagen

En natuurlijk hebben we ook veel met Bernina, de Zwitserse fabrikant van prachtige naai-, lock- en borduurmachines. Niet alleen omdat ze oerdegelijke naaimachines hebben gemaakt, waarvan we er vele al tientallen jaren in onderhoud hebben, maar vooral ook omdat ze druk bezig zijn met de toekomst. We zijn in de fabriek in Steckborn (dicht bij de Bodensee) geweest en hebben met eigen ogen gezien dat Bernina met passie nieuwe technologieën ontwikkelt die ze toepassen in de nieuwste Bernina 5-serie en de aankomende 4-serie.
10 t/m 14 september bij Baens en De Textielbeurs: De Zwitserse Dagen Afgelopen jaar hebben ze de nieuwe generatie lockmachines geïntroduceerd, echte werkpaarden met een sterke motor, goed licht en voldoende werkruimte. Sinds mei is de nieuwe 5-serie naaimachine geïntroduceerd, die groter is, een sterkere motor heeft en makkelijker te bedienen is. En in september komt de langverwachte introductie van de nieuwe Bernina 4-serie naaimachines. Kwaliteit!

Daarom een hele week extra aandacht voor Bernina naai-, lock- en borduurmachines. De hele week geven we demonstraties en natuurlijk mag u ze ook zelf komen proberen. Stel al uw vragen of maak zelf een werkstuk tijdens één van de superleuke workshops. Het complete programma komt na de vakantie online te staan, dus houd de website en Facebook-pagina goed in de gaten. Grüezi mitenand.

Bernina's Gouden Jaar - 125 jaar in dienst van de creativiteit

De Zwitserse naaimachineproducent Bernina viert in 2018 zijn 125-jarig bestaan. In het jubileumjaar heeft Bernina glansrijke verrassingen in petto. Zo zullen er speciale naaimachinemodellen met een prachtig goudkleurig design worden gelanceerd en worden er vergulden naaivoetjes geproduceerd. Op social media worden tutorials voor naaiprojecten rondom het thema "goud" gepubliceerd en zo zullen er nog tal van jubileumactiviteiten plaatsvinden.

Gouden Jaar 2018

In het jubileumjaar lanceert Bernina speciale modellen als "Anniversary Edition". Deze hebben een speciale frontplaat met goudkleurige ornamenten en een goudkleurig embleem, een vergulden naaivoet en een trolley, resp. een borduurmoduletas met goudkleurige borduurmotieven.
Ook online zal Bernina in een gouden glans stralen en zullen passende naaiprojecten te vinden zijn. De focus bij alle highlights en evenementen ligt niet op de historie van de firma, maar juist op de creativiteit van de consumenten. Deze creativiteit wil Bernina vieren en ondersteunen - zoals deze onderneming dit sinds 125 jaar met hoogwaardige producten doet.

Nu bij De Textielbeurs: De Pfaff logo Pfaff creative icon

De Pfaff creative icon is één van de meest, zo niet de meest innovatieve naai- en borduurmachine ter wereld! De mogelijkheden en functies van deze top-of-the-line naai- en borduurmachine zullen u echt versteld doen staan. Where perfection meets freedom!

Pfaff creative icon

Enkele features:

Dit zijn slechts enkele van de vele professionele features van de Pfaff creative icon. De volledige lijst is nog veel uitgebreider.
Ga naar de featurepagina voor een volledige lijst van alle functies of maak nu een afspraak voor een demo.

Baens Naaimachines en De Textielbeurs gaan samen door

Baens Naaimachines en De Textielbeurs gaan samen door

Meer dan 50 jaar geleden is het vakmanschap bij Theu & Riek Baens begonnen. Vanuit de industriële confectie zijn ze doorgegroeid naar de consumentenmarkt. Baens Naaimachines is al 37 jaar actief als naai-, lock- en borduurmachinespecialist in de regio Weert (Li), als dealer van o.a. Pfaff en Bernina.

Anno 2017 is de nieuwe generatie ingestapt bij Baens Naaimachines. Het levenswerk van Theu en Riek Baens wordt overgenomen door Marc en Nicole Verbruggen, die ook eigenaar zijn van De Textielbeurs Venray en De Textielbeurs Cuijk.
Theu en Riek blijven aanwezig, waarmee de kennis en vaardigheden zijn gewaarborgd. Met alle kennis en ervaring van De Textielbeurs en Baens Naaimachines gecombineerd kunt u alleen maar profiteren van nog vele jaren "vertrouwde service en dienstverlening"!

Baens blijft Baens! De naam, het adres en de openingstijden blijven ongewijzigd:
Van woensdag tot en met vrijdag 09.30u - 12.30u en 13.30u - 18.00u.

Over enkele weken zal ook de website www.baens-naaimachines.nl weer in gebruik genomen worden en zal de Facebook-pagina van Baens Naaimachines weer actief worden.

DE TEXTIELBEURS NIEUWSBRIEF - 4 seizoenen per jaar

De Textielbeurs Nieuwsbrief

Inmiddels is de eerste De Textielbeurs Nieuwsbrief uit! Dit is het ZOMER-nummer. Vol met interessante informatie over uw hobby. Het laatste nieuws over nieuwe producten en nieuwe technieken. En allerlei superleuke ideeën om zelf te maken. Dit mag u niet missen!
Inschrijven is natuurlijk helemaal gratis!

Het nieuwe assortiment prachtige najaarsstoffen is binnen!

Zie hieronder voor een greep uit de nieuwe collectie!

Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen

Husqvarna-Viking naaimachinefestival

Vol verwachting werd vrijdagmorgen de winkeldeur van De Textielbeurs in Cuijk geopend voor het Naaimachinefestival.

In drie workshops van ieder 2 uur konden maar liefst 18 enthousiaste deelnemers ervaren hoe het is om met een naai- en borduurmachine te werken. Onder leiding van Carla en Nicole werd met behulp van de Designer Jade 35 een leuk naaimandje gemaakt. Een erg leuke dag waar iedereen blij op kan terugkijken!

Enkele foto's van het Husqvarna-Viking naaimachinefestival Enkele foto's van het Husqvarna-Viking naaimachinefestival Enkele foto's van het Husqvarna-Viking naaimachinefestival Enkele foto's van het Husqvarna-Viking naaimachinefestival

Nieuw: De Textielbeurs webshop!

Vanaf nu levert De Textielbeurs ook direct aan huis! Een groot gedeelte van het assortiment naaimachines, lockmachines en borduurmachines is nu online te bestellen, en wordt bij u thuis bezorgd. ZONDER BEZORGKOSTEN! Met scherpe aanbiedingen, en toch de volledige service die u bij De Textielbeurs mag verwachten. U kunt de machine eventueel ook bij 1 van de winkels afhalen, waarbij u de volledige uitleg krijgt, maar ook als u de machine thuisbezorgd heeft gekregen heeft u recht op deze uitleg en ondersteuning.

De scherpe prijzen gelden overigens óók in de winkel, dus géén verschil tussen onze online winkel en de echte winkel. U bent van harte welkom bij onze webshop, waarop de modellen staan die online besteld kunnen worden. De overige machines zijn natuurlijk gewoon in de winkel verkrijgbaar.

Primeur bij De Textielbeurs!

Vorig jaar al hadden we de Europese primeur van Pfaff - de Creative 1.5 - tijdens het Crea Weekend in de evenementenhal te Venray. Nu hebben we een NEDERLANDSE PRIMEUR; Op het Crea Weekend 25 - 27 Maart in de Evenementenhal te Venray demonstreerden we als eerste op de beurs de nieuwe HUSQVARNA-VIKING DESIGNER EPIC! Dit nieuwe topmodel van Husqvarna-Viking is een topmachine op het gebied van naaien, borduren en quilten. Het is één van de meest uitgebreide en toch makkelijk te gebruiken machines op de markt. Bij ons in de winkels te zien vanaf 1 Maart!

Certificaat GehandicaptenPlatform Venray

We hebben een certificaat van het GehandicaptenPlatform Venray ontvangen! We vinden het belangrijk dat iedereen goed bij ons terecht kan. Overigens zijn we niet alleen in Venray, maar ook in Cuijk natuurlijk goed toegankelijk!

Certificaat van het GehandicaptenPlatform Venray!

De Textielbeurs Cuijk officieel geopend!

Nieuwe vestiging De Textielbeurs in Cuijk geopend!

Sinds zaterdag 31 januari was de nieuwe vestiging van De Textielbeurs in Cuijk al geopend. Na nog enkele weken hard werken en het assortiment uitbreiden, was het nu toch echt tijd om de opening officieel te vieren.

Op donderdag 4 juni vierden we de officiele opening van De Textielbeurs Cuijk! Dit vond natuurlijk plaats in het pand aan Molenstraat 29.

We willen graag iedereen bedanken die bij de opening aanwezig was. De sfeer en de belangstelling waren geweldig!

De Textielbeurs op RTL4

Zaterdag 18 april werd op RTL4 een superleuke aflevering van Trips & Travel uitgezonden. Presentator Kevin Brouwer nam zijn oma een dag mee uit, met o.a. een bezoek aan De Textielbeurs!

De Textielbeurs is de Gezelligste Winkel van Venray

HET IS NU OFFICIEEL - De Textielbeurs is De Gezelligste Winkel van Venray!!!

Verkozen met een kleine marge voor nummer 2, want het was echt wel spannend. En met een hele goede beoordeling; gemiddeld een 9+ gescoord !! Zo, dit jaar begint dus ook weer goed!

Hartelijk dank aan iedereen die meegewerkt heeft aan onze verkiezing. We zien dit echt wel als een waardering voor wat we afgelopen jaar hebben gedaan met onze winkel - de uitbreiding van de winkelruimte, het assortiment in wol, stof en naaimachines, en de aankleding. Maar echte gezelligheid komt van de mensen die er werken - LEUK !! Hopelijk vindt u ook onze winkel de meest gezellige van Venray. Kom en oordeel zelf.

De Textielbeurs is de Gezelligste Winkel van Venray!

Krantenartikelen

Onderstaand De Textielbeurs in de krant! Klik op een artikel voor een uitvergrote versie.

Krantenartikel 'creaweekend 2015'